Verbouwen, aanbouwen of opbouwen

Op alle gebieden hebben wij ruime ervaring. Heeft u plannen? Bespreek dit met ons, wij denken met u mee en zullen u altijd een eerlijk advies geven. Wij werken samen met constructeurs en architecten. Op deze manier is het veilig om iets nieuws in, op of aan uw woning te realiseren.

Renovatie

Vooral oudere woningen vragen soms om vernieuwing naar de maatstaven en normen van tegenwoordige tijd. Maar vaak wilt u het in de oude staat terug brengen, of u wilt karakteristiek met modern combineren. Dan kan het zijn dat renovatie volstaat. Hierbij kijken we wat de huidige staat is van uw woning. We zullen met u overleggen wat eventueel gerenoveerd kan worden.

Renovaties die wij bijvoorbeeld uit kunnen voeren:

 • Vervangen of repareren van deuren en kozijnen
 • Renoveren van wanden en vloeren
 • Tegelwerk vervangen
 • Schilderwerk in de oude staat terugbrengen
 • Schimmel of vochtplekken behandelen

Badkamers en toilet

Het vernieuwen van uw badkamer is een ingrijpende klus. Wij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk verloopt. Door middel van een stappenplan die we samen met de loodgieter, de stukadoor en de tegelzetter opstellen doen we ons best om de badkamer zo snel mogelijk weer functioneel te krijgen. Wij bieden al deze diensten vanuit ons bedrijf aan. Zo heeft u 1 aanspreekpunt en regelen wij de planning.

Isolatieglas

Met de huidige energietarieven is het zeer interessant om uw woning te voorzien van isolatieglas. Wij hebben ruime ervaring met het zetten van glas.
Ook voor de oudere woningen met bijvoorbeeld glas in lood of ramen met roeden is het mogelijk om de het glas te isoleren. Dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten. Samen zullen we kijken naar de beste oplossing voor uw woning.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk voor uw woning. Het ziet er niet alleen netjes en verzorgd uit, maar het heeft ook een belangrijke functie. Als de woning goed in de lak zit wordt uw woning beter beschermd tegen de verschillende weerinvloeden. En het houdt slijtage tegen. Denk hierbij aan:

 • Houtrot
 • Vocht problemen
 • Barsten
 • Scheuren

Samen kunnen we bepalen of uw woning moet worden voorzien van geheel nieuw schilderwerk of dat een onderhoudsbeurt voldoende is. We werken met verschillende onderhoudssystemen voor uw schilderwerk.

Binnenschilderwerk

Het schilderwerk voor binnen heeft niet perse onderhoud nodig. Maar mooi schilderwerk draagt bij aan uw woonplezier. Uw houten kozijnen en deuren zetten we weer strak in de lak. Ook uw muren of plafonds kunnen wij voorzien van een frisse kleur. Het spuiten van uw wanden en plafonds behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Dit is een snelle en strakke manier van afwerken van uw woning. Vraag ons wat we voor u kunnen betekenen. Wij werken alleen met de beste verf merken zoals Sigma of Sikkens. Maar alles kan in overleg.

Stucwerkzaamheden

Strakke wanden en plafonds. Uw woning zal er weer als nieuw uitzien na een goede stucbeurt.
Goed stucwerk is niet alleen mooi om te zien. Het is ook belangrijk om strakke muren te hebben voor het plaatsen van netjes en strak tegelwerk of een wand met behang.

Tegelwerkzaamheden

Nieuwe keuken, badkamer of toilet? De afwerking met tegels heeft veel voordelen. Het ziet er niet alleen mooi en netjes uit. Het is ook hygiënisch. Het is makkelijk schoon te houden.
Maar ook tegelvloeren zijn nog steeds van deze tijd. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is specialistisch werk. Het moet goed zijn om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij werken nauw samen met diverse loodgieters. Dus ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Elektrotechnische werkzaamheden

Een nieuwe meterkast of gewoon een stopcontactje vervangen? Door onze samenwerking met gespecialiseerde elektriciens kunnen we u ook bij deze werkzaamheden van dienst zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vloeren

U kunt bij ons terecht voor het leggen van diverse vloeren. We werken samen met verschillende bedrijven waardoor we de meeste vloeren kunnen leveren. U kunt bij ons terecht voor het leggen van:

 • Tegelvloeren
 • Laminaatvloeren
 • PVC vloeren
 • Vloerbedekking
 • Trapbekleding

Kozijnen en deuren

Nieuwe kozijnen nodig? Soms is het nodig om uw kozijnen en of deuren te vervangen. U kunt bij ons terecht voor maatwerk kozijnen. Dit kan in hout of kunststof zijn, maar ook metaal en aluminium behoort tot de mogelijkheden. Als het nog niet nodig is om te vernieuwen kunnen we uw kozijnen ook repareren. Uw kozijnen zien er dan weer als nieuw uit en kunnen weer een jaren mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groot en klein, u kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.